Kontakt
info@ikram.dk

Om os

Kvalitet og erfaring går hånd i hånd

Med Ikram.dk har vi formået at gøre forretningsudvikling mulig online – også selvom din virksomhed ikke er placeret i en af de større byer i Danmark.

Vi udnytter den moderne teknologi, så du kan modtage rådgivning og coaching med det samme, uden at du skal gå på kompromis på kvaliteten. Du skal ikke tænke på diverse transportomkostninger, da størstedelen af vores rådgivning og coaching foregår via telefon eller skype-opkald, så du kan komme tilbage til arbejdet hurtigst muligt. I nogle tilfælde af komplekse sager, tilbyder vi at komme til dig, for at sikre rådgivningens effekt.

Vores konsulenter har mange års erfaring i diverse brancher. En viden, der ikke skal ligge uset hen eller gå tabt med tiden. Derfor udnytter vi deres viden, så dig og din virksomhed kan nyde godt af en professionel og kompetent hjælp. Vi arbejder på at gøre de danske virksomheder til verdens bedste.

Vi mener at kvalitet og erfaring går hånd i hånd, når det kommer til basale områder i erhvervslivet. Hvad enten du står over for at skulle lave opstartende forretningsmodel, vælge økonomi- og IT-system, eller hvis du pludselig har identificeret et problem internt i virksomheden, står vi klar med erfaring og rådgivning fra den virkelig verden.

Vores online konsulenter har hver deres baggrundshistorie og interesseområde, der gør at de supplerer hinanden yderst effektivt ved hvert projekt. Konsulenterne har det tilfælles at de alle har en fortid indenfor forretningsverdenen, hvad enten det er iværksætteri, egen virksomhed eller noget helt tredje.

Har din virksomhed brug for hjælp?

Søger du rådgivning og/eller coaching fra en af vores dygtige konsulenter, eller har du brug for at få vendt situationen i din virksomhed med en professionel?

Du er altid velkommen til at sende en mail til info@ikram.dk hvor du kort beskriver din situation og hvad problemet drejer sig om. Så tager vi en uforpligtende snak omkring hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med i fremtiden.