Kontakt
info@ikram.dk

LPM production A/S

LPM production A/S er en industrivirksomhed, der udfører metalbearbejdning gennem CNC fræsning og CNC drejning. Deres spidskompetencer er automatdrejning, hvor 3. akts og 5. akts bearbejdning er det primære værktøj til udførelse af deres bearbejdning. Der er tale om en B2B virksomhed, hvis hovedmarked i lang tid, har været Danmark. De ønsker dog, at udvide deres produktion til Tyskland. De har en hjemmeside med tre sproglag. Dansk, Engelsk og Tysk. Det er en virksomhedstype, der stadig lider af den ældre generations måde at håndtere forretning på, hvilket betyder, at det er en hård kamp om at drive forretning gennem hjemmesiden.

Synlighed af CNC og kernekompetencer:

  • En velbalanceret hjemmeside – der dog er ny. Det betyder at de stadig ikke er fuldt-ud synlig på Google.
  • Udvidelse til det tyske marked.

LPM production har valgt at undlade annoncering og i stedet have fuld fokus på organisk trafik. Det blev klart frarådet, da en ny hjemmeside vil have store vanskeligheder med at opnå synlighed – især i de første par år, hvor rangering af søgeord stadig ikke er udviklet. Fokus er derfor placeret på optimering af hjemmesiden og dets udtryk. Brugeroplevelsen er i fokus, hvor opbyggelsen af referencer til hjemmesidens kernekompetencer vægtes højt. Gennem opbyggelsen af en FAQ har vi formået at skabe indhold, der ikke forstyrrer virksomhedens overordnede udtryk, men nærmere understøtter det. Her er der tale om indhold, som besvarer en persons spørgsmål. Eksempler på dette er; Hvad er metalbearbejdning, Hvad er CNC fræsning, Hvad er CNC drejning osv. Det er indhold der har chancen for at blive sat som “feature snippet” på Google.

Deres tanker om udvidelse til det tyske marked, ser vi som en spændende udfordring. Det er et utrolig konkurrencepræget marked, hvor der er store industrielle spillere på CNC fræsning og drejning. Derfor vil det være en langsigtet proces, især når man tænker på virksomhedens modvilje mod annoncering. Det vil være godt indhold og referencer fra tyske sider, der skal være med til at skubbe deres side fremad i søgeresultaterne. Der er dog stadig meget arbejde, som stadig kan opnås på det danske sprog lag.

Læs mere om CNC fræsning og LPM productions forretningsvirke.