Kontakt
info@ikram.dk

Industriprint A/S – En moderne Serigrafi virksomhed

Industriprint er en moderne virksomhed, som producerer alt inden for Serigrafi og Digital print. Det er et utrolig konkurrencepræget marked, hvor en stor del er domineret af højtstående  virksomheder. Serigrafi er et alsidigt begreb. Det indbefatter utrolig mange produkter, hvor der dog er visse som næsten alle virksomheder, der producerer Serigrafiske produkter har i deres sortiment. Det er produkter som Overlays, Labels, Skilteproduktion, herunder plastskilte.

Problematikken:

  • En flot hjemmeside.  – men har ingen synlighed.
  • Ingen kendskab til online markedsføring, hvor driften skal varetages af os for at øge synligheden.
  • Manglende tekst af kategori og produktsider, samt generelt en smal portefølje af sider.

Industriprint annoncer pt. ikke på Adwords. Tanken er at dette skal startes op på mindre konkurrenceprægede søgeord, samt søgeord hvor virksomheden pt. ikke rangerer.  Virksomheden primære beskæftigelse og søgeord: Serigrafi, Digital print er meget konkurrencepræget men stadig relevant og derfor skal dette testet og pris kontra resultat skal måles nøje.

Ser man på den generelle tendens og kvalitet af hjemmesider, der sælger Serigrafiske ydelser på nettet, så er de fleste af en okay kvalitet, hvor få er af en lav kvalitet. Industriprint med deres nye hjemmeside ligger lige over midten af flokken, med en attraktiv hjemmeside, som er meget fokuseret på B2B segmentet.  En gennemgang af virksomhedens overordnede produktkategorier anslog flere optimerings muligheder. Tekst er endvidere løbende ved at blive lagt på hjemmesiden, som efter gennemgang, korrektur og optimering til søgeord – lægges på de respektive produktkategorier. Sider som Plastskilte, aluminiumsskilte og alarmskilte er blot nogle af de sider, som er blevet optimeret.

Som tekst bliver produceret og lagt på hjemmesiden, vil der løbende blive skabt referencer på nettet for at højne den overordnede værdi af virksomhedens domæne. Herunder de søgeords-relaterede produktsider.