Kontakt
info@ikram.dk

Hansen&Larsen

Som virksomhed er Hansen&Larsen en fuld Entreprenør virksomhed med grene indenfor tømrer, vvs og murer. Virksomheden er specialister i vindmøllefundamenter og privat renovering af hus. De har desuden et bredt kendskab i bebyggelse til erhverv, herunder landbruget men også renovering af bymidte.  Virksomheden er lokalt forankret i Skjern kommune, hvor de kører ud til hele Midt- og Vestjylland. Fokusområderne er dog de lokale samfund i nær området af Skjern.

 

Problematikken:

  • Minimal synlighed online.
  • Ingen kendskab til online annoncering
  • Hjemmeside der ikke var optimeret mod konvertering af de besøgende

 

Gennem sparing blev der oprettet en Adwords konto til virksomheden, som de med vores hjælp driver på daglig basis. Vi foretager optimeringer månedsligt for således at holde konkurrencedygtigheden. Annonceringen er på brede søgeord samt lokalt og højkonverterende long-tail søgeord. Fokus har været flest mulig konverteringer ud fra et begrænset budget. Størstedelen af annoncerings-kronerne er allokeret til arbejdsopgaver relateret til det private, hvor især søgeord inden for renovering, hus, tømerer, murer og vvs prioriteres og budjusteres til maksimal rækkevidde.

Hjemmesiden blev gennemgået, hvor flere sider blev oprettet. Landings sider, som ikke blot er til for organisk rangering men også som afsats til optimeret annoncering, i form at højere kvalitets resultat. Derudover blev der oprettet formular-indsendelser, som fokuserer på kontakt, som er virksomhedens primære mål for konvertering.

Besøg Hansen&Larsen – Hvis du står og mangler en Entreprenør virksomhed med fokus på godt håndværk.