Kontakt
info@ikram.dk

FrkSilje Brugskunst Online

FrkSilje er en lille virksomhed, som sælger brugskunst online. Det er et utrolig konkurrencepræget marked, hvor en stor del er hobby relaterede virksomheder. Brugskunst er et alsidigt begreb. Det indbefatter utrolig mange produkter, hvor der dog er visse som næsten alle virksomheder, der sælger brugskunst har i deres sortiment. Det er produkter som Mynte Stentøj fra Ib Laursen, Vintage Kalkmaling, Plaider og puder mm. Efter en analyse af markedet, er det tydeligt at sådanne virksomheder primært styres af kvinder. Salget er brugskunst er desuden hovedsageligt til kvinder.

Problematikken:

  • En flot webshop. Meget feminin – men har ingen synlighed.
  • Ingen kendskab til markedsføring, hvor driften kører sideløbende med et fuldtidsarbejde.
  • Manglende referencer til brugskunst på nettet samt manglende tekst på de forskellige kategorisider, samt produkter.

 

FrkSilje annoncer faktisk på Adwords. Desværre spores konverteringer ikke, da den korrekte kode ikke var installeret. Det betyder at der er blevet brugt rigtig mange annoncekroner på Google, som ikke har resulteret i salg. Annonceringen foregik meget sporadisk uden en fastlagt målretning. Virksomheden primære beskæftigelse og søgeord: Brugskunst online, var eksempelvis ikke en del af annonceringen. Alle disse fejl og mulige optimeringer blev ordnet, hvor Frksilje nu har en meget mere rentabel konto.

Ser man på den generelle tendens og kvalitet af hjemmesider, der sælger brugskunst på nettet, så er de fleste af en okay kvalitet, hvor blot er af en lav kvalitet. FrkSilje ligger i midten af flokken, men en attraktiv hjemmeside, som er meget feminin.  Desværre var der overhovedet ingen tekst på siden, hvor produkter og kategorier ikke var optimeret op imod, hvad folk søger på online. En gennemgang af hendes overordnede produktkategorier anslog derfor flere optimerings muligheder. Tekst er endvidere løbende ved at blive lagt på hjemmesiden, som efter gennemgang, korrektur og optimering til søgeord – lægges på de respektive produktkategorier. Serier som Mynte stentøj, Vintage Kalkmalning og forsiden som retter sig til Brugskunst online – er alle blevet opdateret med mere tekst.

Som tekst bliver produceret og lagt på hjemmesiden, vil der løbende blive skabt referencer på nettet for at højne den overordnede værdi af hendes domæne. Herunder de søgeords-relaterede produktsider.