Kontakt
info@ikram.dk

B&O Herning

Webshoppen Bang og Olufsen Herning sælger klassiske B&O produkter. Et af deres mere velkendte og mest populære produkter, er den såkaldte Beoplay A2 Active. De er en selvstændig virksomhed, der har råderet over B&O brandet. De er derfor i kontinuerlig konkurrence med alle andre B&O webshops, herunder også diverse elektronik forhandlere, som fører B&O produkter.

Bang og Olufsen har eksisteret i mange år, som en fysisk lokation i Herning, hvor de stadig har stor succes. På baggrund af den massive konkurrence, som forefindes på elektronik, er der en interessant udfordring, hvor hver tiltag for rangeringer skal måles over en længere periode.

Udviklingspotentiale for B&O Herning

  • Optimere deres primære produkter til bedre synlighed i Google, her især deres Beoplay serie.
  • Kontinuerligt arbejde med at skabe en bedre referenceramme for virksomhedens omdømme online.
  • Optimering og effektivisering af annoncering gennem de tilgængelige platforme, som Facebook Social samt CPC og Adwords. Pricerunner er desuden en interessant platform.

Da en stor del af deres produkter er eksklusive og omkostningsfulde, er der blevet lagt en intensiv re-marketing strategi. Dette er selvfølgelig også tilfældet for deres mainstream produkter, såsom Beoplay A2 Active.

Målet med samarbejdet er at tiltrække flere kunder gennem forbedring af hjemmesidens konvertering potentiale samt annoncering.

Leder du efter en ny højtaler, lydsystem eller andet, så kan du med fordel besøge B&O Hernings webshop.