Kontakt
info@ikram.dk

Bezzer

Bezzer er en handelsvirksomhed, hvor salg af hverdagsprodukter til private er i fokus. Det er en standard webshop, hvis tema for nyligt er blevet opdateret. Det betyder at udtrykket er blevet mere moderne, som svar på de krav og forventninger den moderne forbruger har. Hjemmesiden har kun salg til Danmark, og har ingen interesse i at udvide til andre markedsandele. Bezzer er en lokal virksomhed i Ringkøbing, som har eksisteret i mange år under paraplyen af 10-4.

Salg af Oral-B og Gillette

  • Fokus er vedligeholdelse og synlighed. Mest populære produkter er deres Oral-B tandbørster samt Gillette barberblade og skrabere.
  • Adwords optimering til større salg. Med en gennemsnitlig omsætning på over 100.000 kr. om måneden, hvor størstedelen af salget er fra Organisk søgeresultater, er det vigtigt for virksomheden, at deres annonceringsbudget bliver brugt til at understøtte salg af produkter, som pt. organisk ikke har de ønskede placeringer.

Over den seneste tid har Bezzer dog valgt annoncering fra, til fordel for opdatering af hjemmesiden. Der blev kraftigt anbefalet imod denne beslutning, da omsætningen gennem adwords stod for en betydelig del af deres totale omsætning. Her især over spids månederne nær Jul. Der bliver nu kun brugt tid på veligeholdelse, og forsøg på rangering af udvalgte produkter i Google, herunder deres Oral-B Tandbørster, Gillette skrabere og barberblade mm.